Новости

Подписаться на RSS

Сучасне будівництво. Чи повернення до 90-х? Які методи використовують забудовники, споруджуючи новий ЖК? І про що не розповідають інвесторам?

Опубликовано: 24 апр. 2017 г.

http://www.5.ua/

Не вщухає конфлікт між активістами та забудовником у селі Петропавлівська Борщагівка у передмісті столиці. Місцеві обурені: через масштабне будівництво - під загрозою знищення - унікальне урочище - Вумівський ліс. Крім того, нарікають: багатоповерхівки зводять упритул до приватних садиб. Натомість забудовник стверджує - має усі дозвільні документи, а житлові комплекси мають багато переваг для інвесторів: розвинену інфраструктуру та комфортні умови житла. Наталка Юрчук спробувала розібратися у ситуації.


https://www.youtube.com/watch?v=CkfEQBLyzsA&app=desktop


Акт про невиконання забудовником попереднього припису про усунення порушень і припис на знесення Празького кварталу-2                                                                           /ПРИВЕДЕННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ В ПЕРВИННИЙ СТАН/

20 березня 2017 року близько 6 ранку невідомі кинули чотири коктейлі Молотова до садиби Олександра Сінчугова, мешканця Софіївської Борщагівки. Як відомо, Сінчугов — один з активних противників забудови Празького кварталу-2, компанії Building Development Holding.


http://kv.hromady.com.ua/2017/03/21/v-sofiyivskij-borshhagivtsi-pidpalyly-budynok-bortsya-z-nezakonnymy-zabudovamy/

Сожгли машину адвоката, который борется с незаконной застройкой

В  Киеве сожгли машину адвоката активистов Петропавловской Борщаговки Александра Дядюка.

Происшествие случилось около 4 утра 28 января, передает "Украинская правда. Киев".

Конструктор сайтов
Nethouse
Бесплатный сайт на Nethouse