Новости

Подписаться на RSS

"Подписание акта по Эхо-Парку в ГАСКе"

Информация для желающих приобрести жилье в Пражском Квартале - 2.

Посилання на сайт поліції


Незаконні дії посадових осіб сільради Петропавлівська Борщагівка викрили працівники Управління захисту економіки Київщини ДЗЕ Національної поліції України спільно зі співробітниками Генеральної прокуратури.


Посадовці сільської ради П.Борщагівка, що на Київщині, незаконно заволоділи земельною ділянкою, загальною площею 0,9 га та в супереч вимогам чинного законодавства змінили її цільове призначення для будівництва багатоповерхового житлового будинку.

 

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання посадових осіб сільради, правоохоронці вилучили технічну документацію, проекти землеустрою, рішення сільської ради, які можуть свідчити про їхню протиправну діяльність. Також вилучено пристрій для відстрілу гумовими кулями та 6 набоїв до нього без відповідних дозвільних документів.

https://kv.npu.gov.ua/uk/publish/article/222673

 

Слідче управління фінансових розслідувань Києво -Святошинської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області повідомляє, що за результатами розгляду Вашого повідомлення, через захисника Маркевича Д. А.

Вважаю за необхідне повідомити наступну інформацію:

У селі Петропавлівська Борщагівка побудовані житлові комплекси ЖК «Львівський», «Празький Квартал», забудовником є Кукса Костянтин Миколайович - як фізична особа, що підтверджується декларацією про готовність об’єкту до експлуатації (копія декларації додається).

Діяльність Пилипчука Д.В. та Кукси К.М. щодо будівництва, а також реалізації майнових прав на збудовані житлові комплекси проводиться з істотними порушеннями податкового законодавства, а саме - ухилення від сплати податків, яке здійснюється за наступною схемою:

Кукса К.М. на власних або орендованих земельних ділянках за власні кошти проводить будівництво житлових комплексів.

В діях Кукси К.М. містяться ознаки злочину, передбаченого ч.І ст. 236 Кримінального кодексу України (далі - КК України), а саме «Порушення порядку проведення екологічної експертизи, правил екологічної безпеки під час проектування, розміщення, будівництва, реконструкціївведення в експлуатацію, експлуатації та ліквідації підприємству споруд, пересувних засобів та інших об’єктів, якщо це спричинило загибель людей, екологічне забруднення значних територій або інші тяжкі наслідки» далі..

Конструктор сайтов
Nethouse
Бесплатный сайт на Nethouse